Dobrý den, jmenuji se Doudou,

nechci rušit, ale potřebuji od vás packu na to, že můžu zaznamenávat, jak se vám u nás na Babybio líbí. Jen tak vám budeme moct i nadále připravovat dobroty podle vašich představ a chutí. Vše co zjistím, u mě zůstane v bezpečí.

Doudou zajíček Babybio
Podrobné nastavení Souhlasím

Nastavení cookies

Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Používáme cookies, abychom vám umožnili pohodlné prohlížení našeho webu a neustále zlepšovali jeho funkce a použitelnost. Dejte nám, prosím, vědět, s jakými cookies můžeme pracovat a nezapomeňte, že změny v nastavení se projeví pouze pro ten prohlížeč, který právě používáte. Své preference můžete kdykoliv jednoduše změnit, vše najdete v patičce našeho webu.
i
Nezbytné (nelze vypnout)
vždy aktivní
Technické cookies, které jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech jeho funkcí.
i
Statistické (analytické)
Statistické cookies nám pomáhají porozumět, jak se na našich stránkách pohybujete, co vám chutná a případně upravit jejich obsah tak, aby pro vás byl co nejlákavější.
i
Reklamní
Tyhle cookies jsou stejně skvělé jako naše bio sušenky. Díky nim se s vámi můžeme potkávat i na sociálních a dalších reklamních sítích, kde vám servírujeme jen to, co pro vás může být lákavé a na co máte právě chuť.
Zakázat vše Přijmout Přijmout vše

Gurmánské rizoto pro děti 

– příkrm od ukončeného 15. měsíce


40 min ⭐ od ukončeného 15. měsíce ⭐ 4 ingredience

Rizoto je rychlé, výživné, u dětí oblíbené a na krmení praktické. Určitě bude chutnat i u vás doma! 

 Budete potřebovat:

  • 30 g kulaté rýže
  • 4 malé žampiony
  • 1 cibuli
  • 200 ml organického zeleninového bujónu
  • 1 čajovou lžičku oleje
  • 1 lžičku čerstvé smetany

 Porce:

Doporučená porce pro 15měsíční dítě je přibližně 260 g (podle chuti děťátka)

Jak na to:

Houby pečlivě omyjte pod studenou vodou a nakrájejte na kousky.

Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a nechte ji zesklovatět na troše rozpáleného oleje.

K cibuli přidejte rýži a promíchejte.

Když je rýže lehce průsvitná, přidejte trochu vývaru. Za stálého míchání vařte, dokud se vývar nevstřebá. Pak ho ještě dolijte. Tento postup opakujte, dokud vývar zcela nespotřebujete. Trvá to asi 20 minut.

Na závěr do rýžové směsi přidejte houby a smetanu a dobře promíchejte.

Můžete podávat, dobrou chuť.

Chcete si dát od vaření pauzu?
Tyto příkrmy jsou pro věk vašeho děťátka perfektní

Blog